3 λάθη που κάνουμε οταν επιπλώνουμε για πρώτη φορά

0 comments

top 3 mistakes when decorating your first home

Είτε αγοράζετε είτε νοικιάζετε, η διαδικασία της διακόσμησης του πρώτου σας σπιτιού μπορεί να είναι τρομακτική.

Ένα άτομο που γνωρίζει καλά τη διαδικασία είναι ο Jordan Samson, ένας σχεδιαστής- διακοσμητής που μοιράζεται συμβουλές διακόσμησης στο TikTok.

Ο Samson μοιράστηκε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν διακοσμούν το πρώτο τους σπίτι — και πώς να τα αποφύγετε μόνοι σας.



Μην βασίζετε ολόκληρη τη διακόσμησή σας σε ένα έπιπλο
Ο Samson μας είπε ότι ένα λάθος που γίνεται εύκολα είναι όταν οι πελάτες αγοράζουν ένα έπιπλο και αποφασίζουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους γύρω από αυτό, αντί να έχουν μια σταθερή ιδέα στην αρχή.


«Βρίσκω πολλούς ανθρόπους που πάνε και διαλέγουν τυχαία αντικείμενα, όπως ένα βοηθητικό τραπέζι που τους αρέσει πολύ, χωρίς να σκέφτονται πώς λειτουργούν όλα μαζί, και τότε μπορεί να είναι πολύ προκλητικό. Θα έχω πολλούς πελάτες να πανικοβάλλονται, λέγοντας "Μου αρέσει πολύ αυτό, αλλά δεν λειτουργεί με αυτό".

Για να το αποφύγετε αυτό να συμβεί, αξίζει να δημιουργήσετε έναν πίνακα διάθεσης (mood board) με τη διακόσμηση των ονείρων σας πριν αγοράσετε οποιοδήποτε έπιπλο.


Η βιασύνη της διαδικασίας μπορεί να οδηγήσει σε μετάνοια

«Το design δεν προορίζεται για βιαστικό, ειδικά στις μέρες μας με τα έπιπλα που μερικές φορές χρειάζονται έως και ένα χρόνο για να φτάσουν», είπε ο Samson.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να πανικοβάλλεται και απλώς αγοράζει ό,τι είναι διαθέσιμο... Σε δύο χρόνια, θα λέτε «Γιατί το αγόρασα αυτό;» πρόσθεσε.

Ο Samson είπε ότι η υπομονή είναι ζωτικής σημασίας και συνιστά να επιμείνετε για αυτό που πραγματικά θέλετε.



Μην θυσιάζεις το προσωπικό σου στυλ για το Instagram
Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν πάρα πολύ να ακολουθήσουν τις τάσεις στο διαδίκτυο, αντί να ακολουθήσουν το δικό τους όραμα.

Γεμίστε το χώρο σας με αντικείμενα που λένε την ιστορία σας και όχι κάποιου άλλου, και θα είναι πάντα όμορφα και θα σας κρατούν πολύ περισσότερο από το να αντιγράφετε απλώς την ιστορία κάποιου άλλου"!





Original article from Insider.com

Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *