Τι νέο μας έφερε το 2023 στη διακόσμηση?

0 comments

new 2023 decor trends

Το καθαρό λευκό (Pure White ) επέστρεψε
Το τέλειο σκηνικό για τα δευτερεύοντα χρώματα, το καθαρό λευκό αναμένεται να αναζωπυρωθεί στη ζήτηση φέτος. Εκεί που το εκρού ηταν δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, οι πιο λευκές αποχρώσεις επιστρέφουν για να βοηθήσουν τα πιο τολμηρά σας χρώματα να αναδυθούν και να λάμψουν.

Τα μαλακά υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των αμπαζούρ και των μαξιλαριών, είναι τέλεια  για το καθαρό λευκό, ειδικά επειδή φαίνεται να υπάρχει μια επιστροφή γλυπτών λευκών λαμπτήρων.

Οι φυσικοί τόνοι παραμένουν
Οι φυσικοί τόνοι θα παραμείνουν μια μοντέρνα επιλογή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ωστόσο είναι πιθανό να μετατοπιστούν στην πιο σκοτεινή παλέτα του φάσματος.


Σε αντίθεση με τα κομψά λευκά που βρίσκονται στην υπεροχή, το μαύρο θα είναι ένα υπέροχο χρώμα για να απολαύσετε αυτή τη χρονιά. Επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη μονόχρωμη παλέτα όταν συνδυάζεται με λευκό, το μαύρο θα φαίνεται επίσης υπέροχο με πολλές από τις πιο ζεστές αποχρώσεις.

Nature calls: Δεδομένου ότι τα τελευταία δύο χρόνια ένα μεγάλο μέρος του κόσμου ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους, οι άνθρωποι έδιναν μεγαλύτερη προσοχή στην άνεση και τις απαιτήσεις τους, αυτό που τους κάνει να νιώθουν πιο ζωντανοί και, λοιπόν, το πρώτο βήμα ήταν να φέρουν περισσότερη φύση μέσα στο σπίτι. Τα φυτά έχουν καταλάβει την κατηγορία της διακόσμησης πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο. Οι άνθρωποι έχουν προσαρμοστεί και έχουν φέρει περισσότερα στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση και έχουν εγκαταλείψει τα πρότυπα φροντίδας που έχουν τεθεί στα παχύφυτα.


Υπαίθρια διαβίωση: Ως αποτέλεσμα της φύσης, όσοι είναι αρκετά τυχεροί που έχουν έναν υπαίθριο χώρο, έστω και μικρό όσο ένα μπαλκόνι, ξοδεύουν και δίνουν περισσότερη προσοχή σε αυτόν. Όχι μόνο τα φυτά είναι περισσότερο στο επίκεντρο, αλλά και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Η παλιά νοοτροπία ότι το πλαστικό είναι η μόνη ανθεκτική επιλογή έχει πάρει το πίσω κάθισμα και η εξερεύνηση και η αγορά όμορφων υλικών όπως το μπαμπού, η πέτρα και τα ανθεκτικά οικολογικά υφάσματα για εξωτερικούς χώρους αυξάνεται.

 

Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *