Οι τοπ 5 συμβουλές για μικρά σαλόνια

0 comments

top five suggestions for small living rooms by Lux Furniture

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση ενός μικρού καθιστικού, το κλειδί είναι να μεγιστοποιήσετε τον χώρο και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου δωματίου. Με τη σωστή διάταξη επίπλων, διακόσμηση και φωτισμό, μπορείτε να μετατρέψετε το μικρό σας σαλόνι σε έναν κομψό και λειτουργικό χώρο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μικρό σας σαλόνι και θα παρέχουμε συμβουλές και κόλπα για να δημιουργήσετε μια συνεκτική και όμορφη εμφάνιση."

Όταν σχεδιάζετε ένα μικρό σαλόνι, υπάρχουν πολλές βασικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου.

1) επιλέξτε έπιπλα που είναι ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, όπως να επιλέξετε μια πολυθρόνα  η εναν διθέσιο αντί για έναν καναπέ πλήρους μεγέθους.

2) χρησιμοποιήστε ανοικτά χρώματα σε τοίχους, δάπεδα και ταπετσαρίες για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

3) ενσωματώστε πολυλειτουργικά έπιπλα όπως πουφ με αποθηκευτικό χώρο ή τραπεζάκι σαλονιού με ενσωματωμένη αποθήκευση.

4) χρησιμοποιήστε καθρέφτες για να αντανακλούν το φως και να επεκτείνουν οπτικά τον χώρο.

Τέλος, κρατήστε τη διακόσμηση ελάχιστη και αποφύγετε την ακαταστασία για να διατηρήσετε μια αίσθηση ευρυχωρίας.»

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να φτιάξετε αβίαστα έναν κομψό και λειτουργικό μικρό χώρο διαβίωσης.
Θυμηθείτε να επιλέξετε έπιπλα ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, να ενσωματώσετε ανοιχτά χρώματα, έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, καθρέφτες και να διατηρήσετε τη διακόσμηση ελάχιστη.

Αν ψάχνετε για εξαιρετικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτήν την εμφάνιση, επισκεφτείτε το κατάστημά μας για μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα, διακόσμηση και αξεσουάρ που είναι τέλεια για μικρά σαλόνια. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να μετατρέψετε το μικρό σας σαλόνι σε έναν όμορφο, λειτουργικό χώρο που θα λατρέψετε

Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *