Please select the article in settings

Είτε ανακαινίζετε τον τωρινό σας χώρο είτε αγοράζετε ένα νέο σπίτι, η διαδικασία μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και συντριπτική. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το χώρο σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα άνετο και μοντέρνο καταφύγιο. Θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μετατρέψετε την κατοικία σας σε σπίτι, από την επιλογή των σωστών επίπλων μέχρι τη δημιουργία μιας συνεκτικής εμφάνισης.


Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για έπιπλα, είναι σημαντικό να έχετε μια στρατηγική. Ο καθορισμός προϋπολογισμού, η μέτρηση του χώρου σας και η δημιουργία ενός πίνακα διάθεσης ( mood board) είναι όλα μέρος αυτού. Ένας πίνακας διάθεσης μπορεί να σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε πώς θα φαίνεται και θα αισθάνεται ο χώρος σας γενικά , και η μέτρηση του χώρου σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε έπιπλα που είναι κατάλληλα για τον τρόπο ζωής και το δωμάτιό σας. Όταν ψωνίζετε, ο καθορισμός του budget θα σας βοηθήσει να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας και να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες.

Ξεκινήστε με τα βασικά: Είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε με τα βασικά όταν επιπλώνετε έναν νέο χώρο. Μια τραπεζαρία, ένας καναπές και ένα κρεβάτι. Μπορείτε να χτίσετε γύρω από αυτά τα κομμάτια μόλις τοποθετηθούν.

Επένδυσε στην ποιότητα: Όταν πρόκειται για έπιπλα, είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα σε αγορές υψηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει να επιλέγετε αντικείμενα που είναι καλά κατασκευασμένα και ανθεκτικά.
επένδυσε στην διαχρονική ποιότητα οταν αγοράζεις έπιπλα
Λάβετε υπόψη τη χρησιμότητα: Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θα λειτουργούν τα έπιπλά σας στο χώρο σας καθώς και πώς φαίνονται. Ένας γωνιακός καναπές, για παράδειγμα, μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε ένα οικογενειακό δωμάτιο από έναν τριθέσιο καναπέ.

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς θα λειτουργούν τα έπιπλά σας στο χώρο σας καθώς και πώς φαίνονται.


Εναλλακτικές μέθοδοι: Είναι σημαντικό να αναμειγνύετε και να ταιριάζετε διαφορετικά μοτίβα, υφές και στυλ για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση. Αυτό θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πιο μοναδικός και θα προσθέσει ενδιαφέρον.

Μην φοβάστε να ενσωματώσετε νέα και παλιά: Μια ενδιαφέρουσα και μοναδική εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί συνδυάζοντας μοντέρνα έπιπλα με αντίκες ή vintage κομμάτια.

Σκεφτείτε το μέλλον: Είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη το μακροπρόθεσμο κατά την επιλογή των επίπλων. Αναζητήστε διαχρονικά έπιπλα ή καναπέδες-κρεβάτια που μπορούν να αλλάξουν για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

λάβετε υπόψη το μακροπρόθεσμο οταν επιλέγετε έπιπλα


Τέλος,έχετε κατα νού ότι δεν χρειάζεται να γεμίσετε το χώρο με τη μία. Καθώς βρίσκετε τα τέλεια κομμάτια, μπορείτε πάντα να προσθέτετε περισσότερα με την πάροδο του χρόνου.


Η δημιουργία ενός σπιτιού που είναι ταυτόχρονα όμορφο και χρήσιμο μπορεί να επιτευχθεί με λίγο προγραμματισμό και μερικές έξυπνες επιλογές όσον αφορά την επίπλωση του χώρου σας. Να θυμάστε πάντα να ξεκινάτε με τα βασικά, να επενδύετε στην ποιότητα και να σκέφτεστε πώς θα λειτουργήσει. Για να επιτύχετε μια συνεκτική εμφάνιση, συνδυάστε μια ποικιλία από μοτίβα, υφές και στυλ και μην φοβάστε να συνδυάσετε παλιά με νέα. Το πιο σημαντικό, σκεφτείτε το μέλλον και προσθέστε κομμάτια καθώς βρίσκετε τα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Θα είστε σε καλό δρόμο για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας αν έχετε υπόψη σας αυτές τις προτάσεις.

Previous Post
new 2023 decor trends
Τι νέο μας έφερε το 2023 στη διακόσμηση?
Next Post
top five suggestions for small living rooms by Lux Furniture
Οι τοπ 5 συμβουλές για μικρά σαλόνια
Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *