5 ιδέες για να διακοσμήσεις το coffee table τις γιορτές

0 comments

5 coffee table decor ideas for holiday season

Τις γιορτές, το σαλόνι του σπιτιού μας μοιάζει με μεγάλη αγκαλιά που χωρά όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα: δεν έχουμε παρά να την κάνουμε ακόμη πιο ξεχωριστή με την διακόσμηση.

To τραπεζάκι του καθιστικού μοιάζει με το επίκεντρο του δωματίου: μπορεί να γίνει το στολίδι του, ένα έργο τέχνης. Όμως η υπερβολή μπορεί εύκολα να φτάσει στον υπερθετικό βαθμό: o ενθουσιασμός και η λαχτάρα μπορεί να μας οδηγήσουν σε διακοσμητικές επιλογές που επιβαρύνουν τον χώρο.

Το coffee table μπορεί να στολιστεί με ευφάνταστο τρόπο και να κάνει την διακόσμηση πιο cozy.

Oι ιδέες που ακολουθούν μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα -να μην σας βγάλουν εκτός budget- και να απογειώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα του σπιτιού!


5 ιδέες που θα μεταμορφώσουν το coffee table τις φετινές γιορτές:


1) Δημιουργήστε ένα γιορτινό (αλλά σοφιστικέ) επίκεντρο -Aποφύγετε να επιβαρύνετε το τραπεζάκι με «θορυβώδη» χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

                                  

2)Στοιχεία από τη φύση (όπως ξύλο και ρατάν) πάνω στο τραπεζάκι κάνουν την διακόσμηση του καθιστικού ακόμα πιο ζεστή τις γιορτές:

                           

3) Λευκά κεριά - H elegant διακοσμητική επιλογή: Τις ημέρες των γιορτών, τα κεριά έχουν σαφέστατα την τιμητική τους. Ομως, αν θέλετε ένα μίνιμαλ διακοσμητικό αποτέλεσμα, αποφύγετε τα κεριά με πολλά σχέδια και έντονα χρώματα.

                   

               

4)Διακόσμηση με luxury, γιορτινή διάθεση... όλο τον χρόνο: Μπορείτε να διακόσμησετε το τραπεζάκι του σαλονιού  με τρόπο που δεν θα σας «δεσμεύει» μετά το πέρας των γιορτών.

                         

Έτσι, δεν θα νιώσετε ότι φεύγοντας οι γιορτές παίρνουν μαζί τους την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε.

5)Μια απο τις ιδέες που μπορεί να παραμείνει μετά τις γιορτές, για όλο τον χειμώνα: εάν έχετε μεγάλες γυάλες στο σπίτι, μπορείτε να τις γεμίσετε με κουκουνάρια, τα οποία δεν έχουν και καποια έντονη λεπτομέρεια που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν στο σπίτι μετά τις γιορτές, αλλα δένουν κιόλας με τα υπόλοιπα Χριστουγεννιάτικα μας τέλεια.

               

(Pro tip: συνδιάστε τα κουκουνάρια με μικρά φωτάκια με μπαταρίες, προσθέτουν μια μαγευτική αύρα! Μπορεί να μην τοποθετηθούν απαραίτητα στο τραπεζάκι)

     

Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *