Πώς να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο

0 comments

Πώς να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο
Αναρωτιέστε πώς να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο; Έχουμε τις συμβουλές για να επεκτείνετε οπτικά τον μικρό, αλλά τέλεια διαμορφωμένο χώρο σας
Όταν επιλέγετε ένα συνδυασμό χρωμάτων για το μικρό σας σαλόνι, λάβετε υπόψη ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν τους χώρους να φαίνονται μικρότεροι, οπότε είναι καλύτερο να διατηρήσετε ένα ανοιχτόχρωμο συνδυασμό και προσθέστε μερικές σκούρες πινελιές. Τα ουδέτερα χρώματα είναι η ιδανική επιλογή για ένα μικρό σαλόνι καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με περισσότερα χρώματα και υφές. Όσον αφορά τα στυλ, σκεφτείτε μινιμαλιστικά και σύγχρονα στυλ καθώς ένα πολύ φορτωμένο σαλόνι θα φαίνεται ακόμα πιο μικρό.
 
Από προσεκτική τοποθέτηση επίπλων έως ιδιοφυείς ιδέες αποθήκευσης που θα κρατήσουν το χώρο σας μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Δείτε πώς να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
Μπορεί να είναι το πιο παλιό κόλπο του βιβλίου όταν πρόκειται να κάνετε τα μικρά σαλόνια να φαίνονται μεγαλύτερα, αλλά η έξυπνη τοποθέτηση καθρεπτών μπορεί να βοηθήσει κάθε χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι καθρέφτες μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης τετραγωνικής έκτασης διπλασιάζοντας τον εσωτερικό σας χώρο και αντανακλώντας το φως. «Όσο μεγαλύτερος είναι ο καθρέφτης, τόσο το καλύτερο!».
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ
Μπορείτε να αξιοποιήσετε περισσότερο τον χώρο σας κάνοντας το σαλόνι σας πολυλειτουργικό. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τους μικρότερους χώρους χωρίς ακαταστασία, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να κάνει το σαλόνι σας να αισθάνεται μεγαλύτερο. Δοκιμάστε να επενδύσετε σε πράγματα όπως ράφια και έπιπλα που λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι. Ένας καναπές με κρυφό χώρο αποθήκευσης είναι ιδανικός για να κρύβετε επιπλέον ριχτάρια, μαξιλάρια χωρίς να καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο στο πάτωμα.
Comments 

No comments

Leave a comment
Your Email Address Will Not Be Published. Required Fields Are Marked *